Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

6 θλιβερές αλήθειες για την Valentine’s Day


Τι θέλουν τα κορίτσια; Τι ψάχνουν τα αγόρια; Γιατί η 14η Φεβρουαρίου δεν είναι είδηση; Τι δώρο πρέπει να της πάρεις;







Τι θέλουν αυτή τη μέρα τα κορίτσια

Τα κορίτσια περιμένουν οτιδήποτε απλό σε κόκκινο και ροζ, από iphone και ipod μέχρι MacBook και Vespa. Στην χειρότερη των περιπτώσεων (και μόνο αν έχει απολυθεί μια μέρα πριν ο λεγάμενος) βολεύονται με ένα Nokia 6700 Slide Pink, αλλά με μούτρα ως το μανδύα της Γης, που -για να ξέρεις- είναι 35 χιλιόμετρα βαθιά, μιλάμε για πολύ κατεβασμένα μούτρα. Οι εποχές που τις ξεγελούσες με μαξιλάρια, βρακιά, ροζ χειροπέδες, αρκούδια, σοκολατάκια σε σχήμα αιδοίου και κόκκινα dildo είναι πολύ μα πάρα πολύ μακρινές, να φανταστείς τότε ζούσαν ακόμη οι παχυκεφαλόσαυροι, αυτοί ήταν ηλίθια ζώα με χοντρά κρανία που για να κερδίσουν μια θηλυκιά παλεύαν με το μέτωπο και that’s all, ούτε Αpple, ούτε κολώνιες, ούτε ταξίδια, ούτε έρωτες, ούτε λουλούδια, ούτε τίποτε. Ίσως και να μην ήταν τόσο ηλίθια τελικά.

Τι θέλουν αυτή τη μέρα τα αγόρια

Τα αγόρια δεν έχουν αλλάξει και πολύ σε όλη τη διάρκεια του Καινοζωικού Αιώνα (για τους αδιάβαστους θυμίζω ότι ξεκίνησε 65 εκατομμύρια χρόνια πριν και ο διαιτητής δεν σφύριξε λήξη ακόμη), ούτε με κόκκινα συγκινούνται, ούτε με χρώματα, ούτε με αρώματα. Κάθε μέρα (και του Αγίου Βαλεντίνου το ίδιο, ούτε κρύο ούτε ζέστη) θέλουν το δώρο τους που από την πρώτη μέρα εμφάνισής του στον πλανήτη παραμένει ανατομικά ίδιο. Εντάξει, λίγο πιο καθαρό, λίγο πιο αποψιλωμένο, λιγότερο vulgaire ασφαλώς, μα με την ίδια φορά και συμπεριφορά και την ίδια υφή και ενυδάτωση, ποτέ δεν ήταν αιτροίο, ανέκαθεν αιδοίο. Οπότε (σε σένα απευθύνομαι μικρή) για να κερδίσεις χρόνο και χρήμα μη τρέχεις σαν την τρελλή στα μαγαζιά, μπες στη μπανιέρα, βάλε ένα καθαρό βρακί -κατά προτίμηση μαύρο- και βγάλε το άγχος από πάνω σου. Αυτοί είμαστε, απλοί, σοβαροί, ολιγαρκείς και πάνω απ’ όλα σταθεροί στις απόψεις μας επί 2 και πλέον εκατομμύρια χρόνια.

Τι πούλησε ο Κινέζος

Ο Άγιος Βαλεντίνος είναι ο Δούρειος Ίππος των Κινέζων. Ποτέ τόσοι κίτρινοι και πολλοί δεν πούλησαν τόσα πολλά, άχρηστα και φτηνά σε τόσους λίγους και ηλίθιους. Παρά τις επανειλημμένες προτροπές-απειλές «δώσε διευθύνσεις και ονόματα των ηλιθίων» δεν υπέκυψα. Αυτό παρακαλώ να γραφτεί στα πρακτικά.

Τι λέει το ημερολόγιο

Σήμερα το ημερολόγιο λέει 14 Φεβρουαρίου και αυτό σαφώς δεν είναι είδηση. Παράλληλα όμως είναι και Δευτέρα, η από καταβολής αμειβόμενης (ή και εθελοντικής) εργασίας official mourning day. Ποιος σώφρων έχει το σθένος να αναμετρηθεί με τη Δευτέρα και να θέλει κι από πάνω να έχει ακέραιη στύση στο τέλος της ; oι Δευτέρες ανήκουν στους καναπέδες τους, ούτε στα λούτρινα, ούτε στα ρολόγια, ούτε στις κούπες του καφέ, ούτε σε δείπνο για δυο με κεριά, ανατρίχιασα και μόνο που τα πληκτρολογώ, καλύτερα να πάρω τα κεριά και να αυτοπυρποληθώ.

Τι λέει η γενιά των 592 ευρώ

Tι να πει κι αυτή η χαροκαμένη…βγάλε ένα πακέτο τσιγάρα την ημέρα 4Χ28 = 112 €, βγάλε ένα σαραντάρι για λογαριασμό κινητού, περισσεύουν 440, αν διαιρέσεις με 28 έχουν 15,71 € για να χαρούν και να γιορτάσουν με ξεχωριστό τρόπο μια τέτοια σπουδαία μέρα. Με δεκαπέντε ευρώ ούτε μισό παγάκι στο Μαζωνάκη αγοράζεις, όχι κοτζάμ Άγιο. Βρακί στον κώλο τους δεν έχουν να βάλουν, τρυπημένα κόκκινα μου ήθελαν.

Τι λέει η φαρμακολογία

Αν πιστεύεις ότι σήμερα είναι μια ιδιαίτερη μέρα πάρε ένα ντεπόν, αν θες ντε και καλά να τη συναντήσεις πάρε ένα παναντόλ, αν θέλεις να της αγοράσεις κάτι βάλε ένα υπόθετο, αν θες να της πεις ότι δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτήν πάρε τρία λεξοτανίλ, μέρα είναι, θα περάσει.

+ μια αλήθεια bonus (τι λέει η λογική)

Αφού του χρόνου τέτοια μέρα δεν θα είστε μαζί γιατί όλες ανεξαιρέτως είναι bitches, φρόντισε αν της πάρεις δώρο να είναι κάτι που ως τότε δεν θα υπάρχει για να μη καγχάζει με το γούστο σου ο επόμενος. ‘Ένα άσπρο κουνελάκι με ροζ ματάκια, ας πούμε, που τόσο το λαχταρά. Αρκεί να σε διαβεβαιώσει το pet shop boy πως έχει (το ζωντανό, όχι το petshopboy) καλπάζουσα λευχαιμία.

Άντε, και του χρόνου (όχι, αυτό δεν το λέω στο κουνελάκι, δώρον άδωρον είναι)

ΠΗΓΗ: men24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...