Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Be Mister Big: Πως θα την κάνεις να τρέχει από πίσω σου σε 9 κινήσεις


Νομίζεις ότι για να κερδίσεις μια γυναίκα πρέπει να είσαι ο άντρας ο σωστός, έτσι; Λάθος!




Διάβασε όποιο περιοδικό θες, άνοιξε όποιο site γουστάρεις, ρώτα τη Θεία Λόλα, άκου τα τραγούδια της Lily Allen... όλες συμφωνούν στο εξής: Πρέπει να είσαι συνεπής στα ραντεβού σου, πρέπει να δείχνεις ενδιαφέρον, πρέπει να κάνεις μικρά δώρα που να δείχνουν ότι τη σκέφτεσαι, να της αφήνεις χώρο και να της δίνεις χρόνο, να της λες ότι είναι όμορφη, να παίρνεις τηλέφωνο να δεις αν είναι καλά και να προσφέρεσαι να πληρώσεις το λογαριασμό.

Ακόμα και οι άντρες αρθρογράφοι, τα αρσενικά ισοδύναμα της Κάρι Μπράντσο, θα σου πουν ότι χωρίς να δίνεις "Γη και ύδωρ" πρέπει είσαι ο άντρας ο σωστός: Ακύρωσε ραντεβού για να συναντηθεί με τον πρώην; Ζήτα εξηγήσεις αλλά μη γίνεις υστερικός. Φέρεται αλλοπρόσαλα; Εξήγησε της τι σε ενοχλεί ήρεμα και όμορφα αλλά μην τη διαολοστείλεις. Τη βλέπεις ότι αρκετά συχνά δεν "είναι εκεί"; Κάνε σαφές ότι σε "χαλάει" αλλά δως της το περιθώριο να δει αν της αρέσει που είστε μαζί.

Σωστά; Λάθος! Γιατί οι περισσότερες γυναίκες ρε μαν είναι ακριβώς σαν την Κάρι Μπράντσο. Θα ταλαιπωρούν εσένα το μίστερ τέλειο (αν ακολουθείς αυτές τις συμβουλές) για όσο καιρό το μυαλό τους σκέφτεται το μίστερ μπιγκ. Θα τις ρωτάς αν συμβαίνει κάτι και θα σου απαντάνε "όχι μωρό μου απλά είχα άσχημη μέρα στη δουλειά!" θα περνάν οι συννεφιασμένες της Κυριακές μέχρι να καταλάβεις ότι χάνεις το χρόνο σου και αυτή θα προσπαθεί να σε διαβεβαιώσει για το αντίθετο. Πολύ απλά τα λόγια με τις γυναίκες είναι περιττά.

Γιατί; Γιατί έτσι! Κανένας δεν έχει εξηγήσει γιατί μια γυναίκα που έχει το μίστερ τέλειο σκέφτεται ακόμα το μίστερ μπιγκ. Ούτε ο Φρόιντ, ούτε η ψυχολογία,ούτε το φεμινιστικό κίνημα, ούτε οι ίδιες οι γυναίκες.Η πιθανότερη εξήγηση είναι ίσως ότι όλοι οι άνθρωποι πολύ απλά τρέχουν πίσω από τη πληγή.Το χεις κάνει και συ ως άντρας. Και για αυτό οι επιλογές σου είναι δύο. Ή θα τρέχεις από πίσω ή θα γίνεις εσύ η πληγή. Η θα είσαι ο μίστερ τέλειος (και λούζερ) ή ο μίστερ μπιγκ.

1. Ω κέρατο, ω κέρατο: Το να κερατώσεις μια γυναίκα στην αρχή κάτι σαν την ασφάλεια ζωής. Ακόμα και αν η φάση εξελιχθεί με το χειρότερο δυνατό τρόπο δε θα βρεθείς ποτέ εκτεθειμένος. Δεν σπατάλησες καμιά ευκαιρία από αυτές που σου παρουσιάστηκαν, δεν επένδυσες συναισθηματικά και κυρίως δε θα πεις ποτέ "πόσο μα@#$ας ήμουν"! Τύψεις; Πέτα τες! Αφενός οι γυναίκες είναι λιγότερο ευαίσθητες στον συγκεκριμένο τομέα (συγχωρούν πιο εύκολα) αφετέρου μέχρι μέχρι να δώσετε όρκους αιώνιας αγάπης μπροστά σε παππά και κουμπάρο έχεις το συνταγματικό δικαίωμα να κάνεις ότι γουστάρεις.

2. Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές: Αυτό είναι μια μεγάλη κλισαδούρα, είναι αυτονόητο και για τα δύο φύλα και δεν χρειάζεται να το αναφέρεις καν. Αλλά, πρέπει να φροντίσεις να το έχει στο μυαλό της κάθε μέρα και στιγμή που είστε μαζί. Να μην το ξεχάσει ποτέ. Συνέχισε να βγαίνεις -χωρίς αυτήν- με τις φίλες σου, φλέρταρε, τσάταρε και κάνε add γκομενάκια στο Facebook. Αν κάτσει και τίποτα... είπαμε. Οπως και να αντιδράσει στη συμπεριφορά σου, ψύχραιμα ή οργισμένα, ένα είναι σίγουρο: Θα της τσιγκλίσεις τον εγωισμό.

3. Μίλα για τις πρώην σου: Αυτό το "no no" για κάθε γυναίκα είναι αυτό που ακριβώς πρέπει να κάνεις. Σε καμία γυναίκα δεν αρέσουν οι συγκρίσεις αλλά όλες, αντί να στρίψουν, πέφτουν στην παγίδα να αποδείξουν ότι είναι καλύτερες. Φρόντισε να της θυμίζεις πόσο όμορφες ήταν, πόσο kinky ήταν στο σεξ, πόσο γούστο είχαν στο ντύσιμο, πόσο καλά περνάγατε όταν βγαίνατε έξω, πόσο ενδιαφέροντα άτομα ήταν. Σύγκρινε και πάλι σύγκρινε. Δείξε της ότι βάζεις τον πήχυ ψηλά και ότι θα πρέπει να προσπαθήσει αρκετά για να τον περάσει.

4. Σχολίασε την εμφάνιση της: Άντρες και γυναίκες, όλοι έχουμε ατέλειες στην εμφάνιση μας. Οι γυναίκες, όμως, είναι ιδιαίτερα ανασφαλείς ενώ εμάς στα παπάκια μας που λέει και η διαφήμιση. Ακόμα και σε πολύ ωραίες γκόμενες μπορείς να βρεις εκείνη την μικρή ατέλεια που της δημιουργεί ανασφάλεια και να την εκμεταλλευτείς καταλληλα. Σχόλια του τύπου "σου πάει καλύτερα όταν αφήνεις τα μαλλιά κάτω" είναι καλύτερα από επεξηγήσεις του τύπου "δεν φαίνονται πολύ τα πεταχτά σου αυτάκια." Δε θες να τη στείλεις και στον ψυχίατρο.

5. Καφρίλες στις φίλες: Οπως έσυ νιώθεις καλύτερα μπροστά στους φίλους σου όταν συνοδεύεσαι από μια θεά έτσι και αυτή νιώθει καλά όταν δίπλα της είναι ο πρίγκηπας. Πως το χειρίζεσαι; Καταρχήν μην προσπαθήσεις να γίνεις φίλος με τις φίλες της. Είναι η απόλυτη άσκηση στη ματαιότητα. Το αντίθετο μάλιστα. Γίνε δυσάρεστος. Κράτα κάνα δύο χοντροκομμένα αστεία για τα γενέθλια της, μίλα λίγο ειρωνικά -δεν έγινε και κάτι- άστες να γυρίσουν με κάνα ταξάκι βραδιάτικα παρότι μένετε κοντά, κόψες τις πολλές καλημέρες, καλησπέρες και αγκαλιές. Θα σε στα χώνουν νυχθημέρον αλλά θα έχεις κερδίσει κάτι σημαντικό. Θα την έχεις βάλει να προσπαθεί και γι' αυτό.

6. Μια κουβέντα παραπάνω: Ακύρωνει ραντεβού δια ασήμαντον αφορμή; Μη της εξηγήσεις ευγενικά ότι σε ένοχλεί. Ρίξε κάνα δύο γαλλικά επί τόπου. Απέκρυψε έστω και αθώα συνάντηση με τον πρώην; Ούτε επιχειρήματα, ούτε επικλήσεις στη λογική τους! Τα θεία δε φταίνε σε τίποτα και πρέπει να τα σέβεσαι αλλά γ#$5σταύρισε την κανονικά. Διέρευσε διαβαθμισμένες πληροφορίες στους φίλους σας; Ενα μπινελίκι οχι μόνο θα τη φέρει στα ίσια της αλλά θα αναπροσδιορίσει τις ισορροπίες σε αυτή τη σχέση. Δε λέμε να μιλάς σα νταλικιέρης αλλά όταν το σηκώνει η στιγμή πρέπει να δείξεις ότι είσαι ο άντρας της υπόθεσης.

7. Κίτρινη κάρτα: Εχεις δει πως προσέχουν οι αμυντικοί για να μη φάνε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο ποδόσφαρο. Αυτή είναι η κατάσταση στην οποία πρέπει να τη βάλεις με το καλημέρα. Πως; Δεν υπάρχει πιο αποτελεσματικός τρόπoς από αστειάκια ότι θα την χωρίσεις. Αυτά που λέγονται μεταξύ αστείου και σοβαρού, κλίνουν προς το σοβαρό αλλά βοηθούν στη διατήρηση μιας καλής ατμόσφαιρας όπως τα αστεία.

8. Made in China: Αργησες; Πες ότι είχε κίνηση! Ακύρωσες; Πες ότι είσαι κουρασμένος από τη δουλειά! Έκανες φάουλ; Φώναξε με αγανάκτηση "ποιός εγώ;". Δεν έκλεισες ξενοδοχείο για το τριήμερο και χρεώθηκε τζάμπα άδεια από τη δουλειά. Μην προσπαθήσεις να δικαιολογηθείς ούτε να ζητήσεις συγνώμη. Κάνε τον κινέζο. Ακόμα καλύτερα παρουσίασε το σαν να 'ναι δική της ευθύνη: "Δεν μου έδωσες την εντύπωση ότι το ήθελες τόσο πολύ!"

9. Βάλτη all-in: Ολες οι γυναίκες έχουν ένα παρελθόν και -εκτός αν είσαι ο πρώτος της- πάντα υπάρχει ο μίστερ μπιγκ που μπορεί να είναι ο πρώην, ο προπρώην ή ο αντιπροπρώην. Και δυστυχώς είναι τόσο αναποφάσιστες σε τέτοια θέματα που μπορεί να τους πάρει μήνες για να αποφασίσουν τι θέλουhttp://www.blogger.com/img/blank.gifν να κάνουν.Εδώ οι επιλογές σου είναι δύο: Ή να περιμένεις τυφλά τα πράγματα να δουλέψουν υπέρ σου ή πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου. Οπως θα σου πουν και στο poker πρέπει να της φέρεις σε θέση όπου θα χρειαστεί να πάρει απόφαση τύπου "όλα ή τίποτα". Αν χάσεις έχασες, δεν έγινε και τίποτα.

Τουλάχιστον θα ξέρεις μια ώρα αρχίτερα.


ΠΗΓΗ: men24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...