Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Η σεξουαλική σου ζωή επιβαρύνει το περιβάλλον!


Φυσικά όταν σου ΄ρθει να… το τελευταίο πράγμα που θα σκεφτείς είναι το περιβάλλον! Υπάρχουν όμως, λένε αυτοί που αγχώνονται μερικά πράγματα που μπορείς να έχεις στο μυαλό σου για να βοηθήσεις την κατάσταση!
Κατ αρχήν, μια έρευνα δείχνει ότι το πιο αντιοικολογικό πράγμα που μπορείς να κάνεις για να επιβαρύνεις το ενεργειακό σου αποτύπωμα είναι το να κάνεις παιδί! Φυσικά, επειδή το ανθρώπινο γένος δε σκοπεύει να απαλλάξει τη Γη από την παρουσία του, καταγράφουμε πέντε βασικά πράγματα που μπορείς να σκεφτείς για να μην έχεις πράσινες τύψεις μετά την πράξη!



5 τρόποι για να κάνετε την ερωτική σας ζωή πιο φιλική προς το περιβάλλον!
1. Κάντε μπάνιο ή ντους παρέα! Γλιτώνετε νερό, είναι πιο σέξυ, αλλά χρειάζεται μεγάλη μπανιέρα αν συνηθίζετε να καλείτε κι άλλο κόσμο!
2. Υπάρχουν, λέει, προφυλακτικά από δέρμα αρνιού, για τα σεξουαλικά αφοσιωμένα ζευγάρια! Καθώς τα λάτεξ και τα προφυλακτικά πολυουρεθάνης κάνουν από χρόνια έως μια ζωή για να διασπαστούν…
3. Προσοχή με τις μπαταρίες! Τα ερωτικά παιχνίδια καταναλώνουν πολύ ενέργεια, οπότε είναι καλύτερα να χρησιμοποιείτε επαναφορτιζόμενες!
4. Αποφύγετε τα πλαστικά παιχνίδια! Το πλαστικό είναι κακό πράγμα και έχει τοξίνες για το σώμα και το περιβάλλον! Προτιμήστε γυάλινα, ξύλινα, κεραμικά ή μεταλλικά!
5. Αν χρησιμοποιείτε λιπαντικά με βάση τον άνθρακα, βοηθάτε τις εταιρίες πετρελαίου να βγάζουν λεφτά από τη σεξουαλική σας ζωή και επιβαρύνετε το περιβάλλον! Προτιμήστε τα υδατοδιαλυτά!



ΠΗΓΗ: obelix7.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...