Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Σύγχρονοι Ρωμαίος και Ιουλιέτα


Έδωσαν στη δημοσιότητα το αποχαιρετιστήριο γράμμα της «Ιουλιέτας»
Η 20χρονη Megan Mc Auley έβγαινε με τον Steven Longstaffe για εφτά μήνες όταν συνέβη το τραγικό περιστατικό. Ο Steven ζωγράφιζε γκράφιτι και έτσι οι δυο τους ένα βράδυ προσπάθησαν να μπουν κρυφά στο σιδηροδρομικό σταθμό για να κάνει γκράφιτι στα τρένα.

Στην προσπάθειά του όμως να σκαρφαλώσει ο Steven γλίστρησε έπεσε. Στο νοσοκομείο που τον μετέφερα απλά επιβεβαίωσαν το θάνατό του από πολλαπλά τραύματα. Όλα αυτά συνέβησαν μπροστά στα μάτια της Megan.

Την επόμενη μέρα σαν «σύγχρονη Ιουλιέτα» αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της επειδή δεν άντεξε το χαμό του συντρόφου της. Στο αποχαιρετιστήριο γράμμα που έγραψε έλεγε τα εξής:

«Μην θυμώνετε να είστε δυνατοί. Είμαι σε ένα καλύτερο μέρος με τον άντρα που αγαπάω. Ποτέ δεν ήμουνα πιο χαρούμενη από τη μέρα που γνώρισα τον Steve. Με έκανε τόσο ευτυχισμένη και μου έδωσε τόση αγάπη. Δεν μπορώ να συνεχίσω τη ζωή μου χωρίς αυτόν, ήταν τέλειος για' μένα με κάθε τρόπο. Μαμά και μπαμπά σας αγαπώ, δεν θέλω να κοιτάξω κάτω και να σας δω στεναχωρημένους. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που πηγαίνω μαζί του. Θα είμαστε μαζί και αυτό είναι που μετράει»

Άφησε το γράμμα δίπλα της και κρεμάστηκε από ένα δέντρο. Όταν την βρήκαν ήταν ήδη νεκρή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...